На Хмельниччині військові авіатори Старокостянтинівщини відзначили 48-му річницю з дня створення військової частини

На Хмельниччині військові авіатори Старокостянтинівщини відзначили 48-му річницю з дня створення військової частини

03.06.14 13:23 0 721
1 червня 2014 року виповнилося 48 років з дня заснування військової частини А2502.

Привітати авіаторів зі святом завітали голова обласної державної адміністрації Леонід Прус, голова районної державної адміністрації Михайло Яснюк, міський голова Микола Мельничук.

У своєму виступі командир військової частини полковник Коваленко Микола Миколайович зазначив, що за 48 років свого існування Старокостянтинівська бригада тактичної авіації імені Петра Франка має свої славні бойові традиції. За підсумками 2006, 2008, 2009 та 2010, 2011, 2012, 2013 років, за високі показники у бойовій підготовці авіаційна бригада посіла перше місце серед авіа¬ційних бригад та нагороджена вимпелом Повітряного командування “Захід”. За підсумками 2009 та 2010, 2011 років, за досягнуті показники у бойовій підготовці бригада тактичної авіації ставала першою серед авіаційних частин Повітряних Сил Збройних Сил України та була нагороджена вимпелом "Кращій авіаційній бригаді".

"Підтримка постійної бойової готовності, щоденне покращення рівня підготовки командирів, штабів та підрозділів бригади, забезпечення постійної гото¬вності бригади для захисту свободи, незалежності та територіальної цілісності України, забезпечення готовності бригади до бойових дій вдень та вночі, повітряна розвідка - ось перелік основ¬них завдань, що виконуються бригадою", - зазначив Микола Коваленко.

Леонід Прус вітаючи особовий склад бригади тактичної авіації наголосив, що на українську армію покладаються надзвичайно серйозні завдання. Особовий склад військової частини А2502 під керівництвом Коваленка Миколи Миколайовича гідно виконує свій обов’язок перед народом, демонструє вірність Військовій присязі, високий бойовий вишкіл, професіоналізм та наполегливість у вирішенні поставлених завдань.

Для підтримки військової частини від керівництва області та району військовим подарували комплект меблів. Найдостойніших та відданих своїй справі бійців відзначено почесними грамотами та цінними подарунками. Новобранцям було урочисто вручено погони та присвоєно чергове військове звання.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: м. Тячів: вогнеборці ...

КОМЕНТАРІ