7 червня у Львові – жіночий велопарад

7 червня у Львові – жіночий велопарад

03.06.14 11:37 0 618
У суботу, 7 червня, уже вчетверте Львовом пройде жіночий велопарад. Початок збору – об 11.00 год, від пам’ятника Іванові Франку. Старт – рівно за годину.

Про це 2 червня передає прес-служба ЛМР.

Маршрут параду пролягатиме вулицями: Університетська – Січових Стрільців – академіка Гнатюка – пр. Свободи – пр. Шевченка – Герцена – Кн. Романа – пл. Галицька – пр. Свободи – Беринди – пл. Катедральна – пл. Ринок.

Ізюминкою цьогорічного велопараду є те, що він відбуватиметься в етно-стилі: вишиванки, вінки, стрічки, квіти на учасницях та їхніх велосипедах вітаються, але не є обов’язковими.

Мета заходів полягає в тому, щоб показати, що велосипед – це той вид транспорту, яким можна якнайзручніше і якнайшвидше будь-куди доїхати, і який є повноцінною альтернативою приватним авто. Також організатори прагнуть показати, що їздити на велосипеді цікаво, приємно та корисно, і для цього необов’язково вдягати спеціальний спортивний одяг.

Фінішувати велопарад о 13.30 год біля головного входу в Ратушу. Після закінчення та колективного фото і за сприятливих погодних умов відбудеться велопікнік.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: рятувальники ...
Наступна новина: У Тернополі відбудеться VI ...

КОМЕНТАРІ