Ані Лорак взяла чергову російську нагороду. «Економічний бойкот» обіцяє не забути

Ані Лорак взяла чергову російську нагороду. «Економічний бойкот» обіцяє не забути

03.06.14 09:23 0 623
31 травня IV російська музична премія телеканалу RU.TV дісталася і українським зіркам. Анна Седокова, «ВІА Гра» і Ані Лорак отримали нагороди з рук росіян – статуетки у вигляді самоварів. Ані Лорак отримала їх аж два. Економічний бойкотний рух обіцяє не залишити без уваги цей факт вияву лояльності до країни-окупанта.

Про це в коментарі IA ZIK повідомив координатор групи «Економічний бойкот» Олег Радик.

Він нагадав, що недавно Ані Лорак була змушена відмовитись від концертного туру Україною.

«Я не уявляю умов, за яких ці колаборанти зможуть тепер виступити перед вітчизняною публікою. Та і сумніваюсь, чи є їх Вітчизною Україна», – прокоментував Олег Радик.

Нагадаємо, як повідомляв Таблоid, співачки Ані Лорак і Анна Седокова вкотре довели, що російський шоу-бізнес для них вже як рідний. 31-го травня на церемонії премії «RU TV» обидві артистки отримали статуетки.

Кароліна стала просто таки тріумфатором російської премії. Вона перемогла одразу в двох номінаціях: «Найкраще шоу» і «Найкращий дует» за пісню з Григорієм Лепсом. Крім того, Лорак була номінована на звання «Найкращої співачки», але поступилася цим званням росіянці Нюші.

Седокова ж перемогла у номінації «Найсексуальніше відео» за кліп «Между нами кайф».

Як відомо, раніше вкрай неоднозначну реакцію викликав кліп від Ані Лорак на пісню «Мальви». Композиція наробила чимало галасу. Справа в тому, що співачка Майдан особливо не підтримувала, мовляв, всі питання потрібно вирішувати мирним шляхом, а тим, людям, що стоять на Майдані, просто бракує кохання. Відтак, тепер українці не вірять у Каролінину громадську позицію, мовляв, це – самопіар на революції.

Нагадаємо, 1-го грудня, коли на Майдані розігнали студентів – Ані отримувала у Кремлі «Золотий грамофон», а 25-го лютого, коли ховали убитих на Грушевського, вона співала на весіллі сина колишнього спікера Верховної ради – Литвина.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: смт В. Березний: ...
Наступна новина: Маркевич приступив до ...

КОМЕНТАРІ