Івано-Франківщина: начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький взяв участь у роботі науково-практичної конференції з питань юридичного та соціального супроводу внутрішньо переміщених осіб

Івано-Франківщина: начальник Управління ДСНС в області Володимир Чернецький взяв участь у роботі науково-практичної конференції з питань юридичного та соціального супроводу внутрішньо переміщених осіб

03.06.14 10:21 0 649
На Прикарпатті пройшла науково-практична конференція з питань юридичного та соціального супроводу внутрішньо переміщених осіб. У ній взяв участь і начальник Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області полковник служби цивільного захисту Володимир Чернецький. Серед запрошених на захід - юристи, міжнародні експерти, представники органів влади та самоврядування, представники НГО, які надають допомогу внутрішньо переміщеним особам, представники «Всеукраїнської коаліції з надання правової допомоги».

Метою проведення конференції є вироблення рекомендацій для Верховної Ради та Кабінету міністрів України щодо визначення юридичного статусу осіб, які покинули свої домівки під час надзвичайних подій, формування моделі юридичного та соціального супроводу, співпраці влади, громади, бізнесу, освіти і засобів масової інформації для вирішення проблем громадян.

« на наших очах твориться історія об’єднання нашої держави, тому дуже прошу всіх членів конференції з високою відповідальністю поставитися до прийняття відповідних рішень, щоб допомогти людям, котрі прибули до нас, відчути себе юридично та соціально захищеними» - зазначив у своєму виступі очільник рятувальників Прикарпаття Володимир Чернецький.

Ідеї захисту прав і свобод людини, її честі та гідності, забезпечення справедливості та рівності в суспільстві є визначальними для формування нових сучасних демократичних стандартів суспільного життя. Тому завдання держави нині не тільки надати біженцям юридичний статус, але й продумати чіткий механізм впровадження його в життя, аби люди відчули турботу про себе не лише на папері.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На Хмельниччині свято ...

КОМЕНТАРІ