В Івано-Франківській області рятувальники привітали своїх підшефних зі святом останнього дзвоника та Днем захисту дітей

В Івано-Франківській області рятувальники привітали своїх підшефних зі святом останнього дзвоника та Днем захисту дітей

03.06.14 12:14 0 643
Дитинство - це чудова пора сподівань та здійснення мрій, а діти – наш найдорожчий скарб, наша радість і наше майбутнє. І тому найважливіше завдання кожної дорослої людини – дбати про те, щоб дитячі серця були зігріті теплом та любов’ю.

Але, на жаль, не всі дітки мають щасливе і безтурботне дитинство, адже доля, яку собі ніхто не обирає, може скластися по-різному. Поруч із нами також живуть маленькі громадяни, які потребують особливої уваги – це діти-сироти, діти з неблагополучних сімей, а також ті, хто змушений боротися з важкими і не завжди виліковними недугами. Щорічно до благородної місії – зробити світ дитинства добрим та щасливим – долучаються і прикарпатські рятувальники.

Рятувальники вже тради­­ційно – за дорученням начальника Управління ДСНС в області полковника служби цивільного захисту Володимира Чернецького відвідали своїх підшефних - вихованців Микуличинської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, створивши особливу атмосферу свя­ткової піднесеності. Рятувальники тепло привітали присутніх з останнім дзвоником та Днем захисту дітей, побажали вихованцям закладу міцного здоров’я, приємного та корисного відпочинку під час літніх канікул. Урочистості моменту додали і подарунки – солодощі, канцелярські приладдя та іграшки.

Працівники рятувальної служби області відвідали і своїх підшефних - вихованців Заболотівського реабілітаційного відділення обласного центру реабілітації дітей-інвалідів. Рятувальники привітали вихованців закладу та їх педагогів зі святом, побажали здоров’я, щастя та добра, висловили слова сподівання, що дружній колектив цього закладу і далі залишатиметься великою сім’єю, в якій панує любов і милосердя.

Звичайно, у цей святковий день не обійшлося без подарунків – дітям вручили канцелярські приладдя, іграшки та солодощі. У свою чергу, вихованці закладу радо зустріли своїх шефів-рятувальників, візит яких є найкращим доказом доброти і турботи та привітали їх святковим концертом, до якого готувалися з усією старанністю. Як зазначила Лілія Лавриненко, директор Заболотівського реабілітаційного відділення обласного центру реабілітації дітей-інвалідів, вихованці закладу та його працівники відчувають постійну турботу та підтримку з боку рятувальників, а такі візити вселяють у серця дітей віру, що світ не без добрих людей, на допомогу яких вони завжди можуть розраховувати.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: У Львові під колесами ...

КОМЕНТАРІ