У Львові відбувся семінар для батьків, які виховують дітей з вадами розумового розвитку

У Львові відбувся семінар для батьків, які виховують дітей з вадами розумового розвитку

03.06.14 08:50 0 663
1 червня за підтримки департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації та управління молоді та спорту ОДА в кінотеатрі “Сокіл” відбувся семінар “Special Olimpics – Lviv” для батьків, які виховують дітей з вадами розумового розвитку.

Основною метою заходу була промоція спорту серед дітей з особливими потребами за програмами Спеціальних Олімпіад.

У відкритті заходу взяла участь заступник Міністра соціальної політики України Наталія Федорович, яка наголосила на необхідності проведення таких заходів для дітей з вадами розумового розвитку та зазначила, що в подальшому цьому сприятиме.

Керівник проекту “Special Olimpics – Lviv” Андрій Породко зазначив, що під час семінару батьки дітей з вадами розумового розвитку мали можливість зареєструвати дитину для зайняття різними видами спорту в рамках Програми «Молодий атлет». Найбільше батьків обрали для своїх дітей плавання. Найближчим часом будуть організовуватись заняття з різних видів спорту: баскетбол, волейбол, флорбол, плавання тощо.

Наприкінці семінару гравцями баскетбольного клубу «Політехніка – Галичина» для дітей були проведені навчання з баскетболу по Програмі «Молодий атлет», по завершенні чого організатори частували діток солодощами.

В семінарі взяли участь діти з реабілітаціного центру “Джерело”, спільноти “Лярж Ковчег”, товариства “Довіра”, школи-інтернат “Довіра” та інших шкіл-інтернатів Львова, а також їх батьки.

Загальна кількість учасників семінару склала 150 осіб.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Житомирщина: область ...
Наступна новина: Тернопільські борці здобули ...

КОМЕНТАРІ