Ірина Сех просить Міністра інфраструктури України переглянути відповідність займаній посаді в.о. директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» Михайла Радечного

Ірина Сех просить Міністра інфраструктури України переглянути відповідність займаній посаді в.о. директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» Михайла Радечного

03.06.14 09:44 0 776
Голова Львівської ОДА Ірина Сех звернулася до Міністра інфраструктури України Максима Бурбака з проханням переглянути відповідність займаній посаді в.о. директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького» Радечного Михайла Володимировича.

У листі, зокрема, йдеться про те, що 22 травня на позачерговому засіданні Ради трудового колективу авіапідприємства було висловлено недовіру фінансовому директору Радечному М.В. з приводу його діяльності на підприємстві.

Відтак, трудовий колектив вимагає призначення в.о. гендиректора підприємства відповідно до вимог Статуту Державного підприємства «Міжнародний аеропорт «Львів» ім. Д. Галицького» – першого заступника генерального директора.

«Зважаючи на вищесказане та з метою зменшення соціальної напруги в регіоні, прошу Вас відмінити наказ Міністерства інфраструктури України про покладання обов’язків гендиректора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів» з 24.05.2014 року на Радечного М.В. та покласти виконання обов’язків керівника підприємства на посадових осіб відповідно до вимог Статуту підприємства», – йдеться в листі голови Львівської ОДА.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Польський омбудсмен у ...

КОМЕНТАРІ