У Львівській області у м. Самбір відбулась міжнародна конференція

У Львівській області у м. Самбір відбулась міжнародна конференція

03.06.14 13:49 0 733
29 травня 2014 року у місті Самборі відбулася міжнародна конференція в рамках проекту «Створення місцевої агенції розвитку в Самборі для підтримки підприємництва та співпраці з Польщею з метою оживлення економіки».

У роботі конференції взяли участь міський голова міста Самбора Тарас Копиляк, консул республіки Польща у Львові Йоланта Раб’як, представники департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації, депутати обласної ради, міської ради Самбора, підприємці та представники асоціативних об’єднань підприємців з України та Польщі.

Представниками департаменту економічного розвитку, торгівлі та промисловості облдержадміністрації окреслено стан розвитку сфери малого та середнього підприємництва в регіоні, а також шляхи підтримки підприємницьких ініціатив у рамках регіональних програм розвитку підприємництва, які функціонують на обласному рівні.

За підтримки польських експертів у місті Самборі створено місцеву агенцію розвитку та забезпечено її необхідним обладнанням. На конференції оголошено також про відкриття в агенції Центру підтримки підприємництва і співпраці з Польщею. Робота Центру буде спрямована на налагодження партнерських стосунків між підприємцями сусідніх держав, проведення спільних навчальних заходів, презентацій, візитів місцевих підприємців до Польщі.

Під час конференції українські та польські експерти обмінялися досвідом підтримки підприємництва, можливостями, які виникають перед підприємцями в рамках інтеграції України до Європейського союзу.

Проект реалізується Асоціацією «Горизонти» (Республіка Польща), ГО «Агенція Європейських Інновацій» (м.Львів) та Самбірською міською радою, співфінансується Міністерством закордонних справ Республіки Польща.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові під час акції ...
Наступна новина: У Львові наречені замість ...

КОМЕНТАРІ