На Тернопіллі професіоналізм, дисципліну і хороше виконання своєї роботи ціную найбільше, - Наталка Михно

На Тернопіллі професіоналізм, дисципліну і хороше виконання своєї роботи ціную найбільше, - Наталка Михно

03.06.14 12:36 0 673
Про організацію роботи та співпрацю між заступником голови і начальниками структурних підрозділів, про плани роботи та звіти щодо їх виконання, про стратегічний розвиток управлінь, департаментів та служб області говорили під час наради під керівництвом заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Наталки Михно.

"Я ціную в людях професіоналізм, дисципліну і відповідальне виконання своєї роботи. Я, в свою чергу, робитиму так само. Зараз складний час і кожен розуміє, що можуть бути зміни. Проте, ми працюємо і я хочу, щоб ми з повагою ставилися один до одного і допомагали в роботі", - звернулася до керівників структурних підрозділів заступник голови Наталка Михно.

У планах гуманітраного заступника - познайомитися та налагодити співпрацю з усіма структурами підзвітних їй управлінь та департаментів у районах, налагодити роботу з журналістами, напрацювати плани розвитку гуманітарної сфери на найближчий час.

Я хочу, каже Наталка Михно, щоб люди бачили нашу роботу, щоб журналісти оцінювали її і висвітлювали у своїх виданнях.

Говорили на нараді і про проблеми будинку дитини "Малятко", про створення Центру "Матері і дитини" та про фінансування гуманітарних галузей краю.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: «Газпром» має ...
Наступна новина: Волинь: більшість міст та ...

КОМЕНТАРІ