Михайло Головко: "Надто велику ціну сплатив український народ за своє право жити вільно і гідно"

Михайло Головко: "Надто велику ціну сплатив український народ за своє право жити вільно і гідно"

03.06.14 14:21 0 701
1 червня 2014 року в селі Травневе Збаразького району на Тернопільщині пом'янули наймолодшого Героя Небесної сотні Назарія Войтовича, який 19 лютого поїхав до Києва, а наступного дня був убитий із вогнепальної зброї. Розпочалися поминальні заходи покладанням гірлянди Шани на місці його вічного спочинку. Після Богослужіння учасники панахиди пройшли хресним ходом до скверу імени Назарія Войтовича під супровід Тернопільського муніципального духового оркестру "Оркестра волі".

Священики різних конфесій освятили Пагорб Гідності та барельєф наймолодшого Героя Небесної сотні на фронтоні школи, у якій навчався хлопець. Завершилося вшанування пам'яти Назарія Войтовича літературно-музичною присвятою.

Участь у поминальних заходах взяли свободівці голова Тернопільської облдержадміністрації Олег Сиротюк та народний депутат України Михайло Головко.

"Надто велику ціну сплатив український народ за своє право жити вільно і гідно. Наше завдання – завершити все те, за що боролися і вмирали Герої Небесної сотні. Також ми зобов'язані зберегти пам'ять про їхній жертовний подвиг", – зазначив народний депутат.

Про це повідомили в прес-службі Тернопільської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівський дитячий ...

КОМЕНТАРІ