Плаче Дощ

Плаче Дощ

03.06.14 08:05 0 1042
Після двох динамічних і оптимістичних пісень Ой Єзус Марія і Dancing Luiku у суботу Дмитро Ципердюк презентував першу ліричну і мінорну композицію свого проекту Luiku, яка називається Плаче Дощ. Тут відразу напрошується аналогія з останніми українськими подіями, але сам Дмитро не планував саме так трактувати свою композицію.

«Не можна сказати, що пісня присвячена якимось подіям. Ясно, що вона має мінорний настрій і видавати її раніше, під час тієї біди, я не хотів, бо і так біда бідою поганяла. А от зараз – можна послухати цю пісню, згадати минуле, подивитися в майбутнє… Тим більше, що пісня «Плаче Дощ» доволі таки філософська. Вона в себе включає і певний ліричний настрій і певні спогади…»

До речі, ця пісня – одна з перших, які написав Дмитро Ципердюк для свого проекту Луйку. Він навіть пригадує, як це було: в одному з карпатських готельчиків Татарова, де він пише всі пісні для Luiku.

«Валив нереальний карпатський затяжний дощ, який мене і надихнув на цей трек. І кожен у цій пісні почує щось своє. Не тільки події політичні чи економічні, але й події і сердечні і події сімейні. І тому ця пісня не має якоїсь прив’язки до подій чи до місця і її можна послухати будь коли”.

Джерело ФДР.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Іран: 4 людини загинули ...
Наступна новина: Король Іспанії зрікся ...

КОМЕНТАРІ