Олександр Розізнаний: «Ми ніколи не вирішимо проблем громади, сидячи у кабінетах, для цього керівникам потрібно йти між люди»

Олександр Розізнаний: «Ми ніколи не вирішимо проблем громади, сидячи у кабінетах, для цього керівникам потрібно йти між люди»

04.06.14 11:00 0 687
Начальник УМВС України в Хмельницькій області Олександр Розізнаний зустрівся з представниками громади одного із сіл Теофіпольського району. Близько тридцяти селян прибули на зустріч з міліцейським керівником, щоб розповісти про наболіле та почути відповіді на злободенні питання.

Каменем спотикання для громади став новий голова місцевого колективного сільськогосподарського підприємства, якому ніяк не вдається знайти порозуміння з місцевим населенням, які є пайовиками господарства. Не зважаючи на те, що значна частина конфлікту відбувається у сфері цивільно-правових відносин, і лише деякі питання підлягають врегулюванню на засадах кримінального законодавства, Олександр Григорович уважно вислухав усіх бажаючих висловитися, доповів про хід розслідування кримінального провадження та дав кілька корисних порад щодо подальшого врегулювання конфлікту.

Полковник міліції, виступаючи перед громадою, зазначив: «Ми ніколи не вирішимо проблем громади, сидячи у кабінетах, для цього керівникам потрібно йти між люди. І я постійно вимагаю від своїх підлеглих більше спілкуватися з громадою».

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Чернігів: Працювати за ...

КОМЕНТАРІ