Хмельницькі правоохоронці подарували своїм підшефним спортивний майданчик

Хмельницькі правоохоронці подарували своїм підшефним спортивний майданчик

04.06.14 10:13 0 580
За сприяння УМВС України в Хмельницькій області будівництво міні-стадіону на території Хмельницького центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик» було розпочато ще минулого року. І от напередодні найголовнішого дитячого свята відбулося його відкриття. Разом з вихованцями закладу червону стрічку перерізали начальник УМВС Олександр Розізнаний та перший заступник голови облдержадміністрації Олександр Симчишин.

Напередодні Міжнародного дня захисту дітей керівництво обласного управління внутрішніх справ та обласної державної адміністрації влаштували для вихованців Хмельницького центру соціально-психологічної реабілітації дітей «Подолянчик» справжнє свято з сюрпризами та подарунками.

Варто сказати, що для міліціонерів цей заклад є особливим, адже кілька років тому саме правоохоронці взяли над ним шефство, і з тих пір усі заходи та позитивні починання у ньому не відбуваються без участі працівників УМВС.

Своїм благодійникам дітки влаштували святковий прийом із піснями, танцями та хороводами, які чергувалися із щирими промовами поважних гостей.

В рамках святкування відбулося й урочисте відкриття спортивного майданчика, де діти зможуть грати як у міні-футбол, так і в баскетбол.

Будівництво його розпочалось за активного сприяння обласного управління внутрішніх справ ще рік тому. До слова, спроектував його особисто керівник навчального центру УМВС Олександр Подлюк.

— Ми відкриваємо цей майданчик для того, щоб ви росли здоровими, щасливими, щоб у вас було світле та гарне майбутнє, — сказав у вітальному слові начальник обласного управління МВС Олександр Розізнаний.

Після урочистої частини у закладі відбувся «круглий стіл» за участі працівників кримінальної міліції у справах дітей, центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, служби у справах дітей облдержадміністрації, представників громадських організацій та науковців. Учасники заходу обговорювали питання щодо вироблення спільного плану дій у роботі з сім’ями, з яких були вилучені діти, та щодо їх повернення, а також роботи з дітьми-сиротами, влаштування їх в прийомні сім’ї та усиновлення.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ