На Хмельниччині перший заступник начальника УМВС прозвітував перед громадою про боротьбу з корупцією

На Хмельниччині перший заступник начальника УМВС прозвітував перед громадою про боротьбу з корупцією

04.06.14 12:04 0 627
Про результати розслідування резонансних злочинів з корупційною складовою розповів на засіданні членів громадської організації «Хмельницький майдан» перший заступник начальника УМВС України в Хмельницькій області Сергій Ковальов.

На початку свого виступу Сергій Іванович в загальному охарактеризував стан справ у сфері боротьби з корупцією у владних структурах та правоохоронних органах, після чого упродовж години відповідав на запитання громадськості стосовно долі тих чи інших гучних кримінальних проваджень та їх фігурантів.

Багатьох із присутніх цікавив хід розслідування так званих «земельних справ», пов’язаних із даруванням зовсім незнайомими людьми понад 70 гектарів ділянок чорноземів одному з високопосадовців минулої влади.

Полковник міліції з цього приводу прокоментував наступне:

— Проводиться розслідування у так званому «земельному» кримінальному провадженні. Ми розбираємося, яким чином люди, які навіть в очі не бачили високопосадовця, подарували йому земельні ділянки у Хмельницькому та Шепетівському районах. З цією метою створено слідчо-оперативну групу з семи найдосвідченіших слідчих. Загалом уже допитано понад 130 осіб: це особи, на яких оформлені земельні ділянки, проектанти, працівники і екс-голови райдержадміністрацій, службовці районних підрозділів Держземагентства, дев’ять нотаріусів, – зазначив Сергій Ковальов.

На завершення свого виступу заступник начальника УМВС запевнив присутніх, що незабаром справи будуть спрямовані до суду.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ