На Хмельниччині вибори розпочалися вчасно і без ексцесів

На Хмельниччині вибори розпочалися вчасно і без ексцесів

04.06.14 15:01 0 637
Усі виборчі дільниці Хмельницької області розпочали свою роботу вчасно і без ексцесів. Наразі голосування проходить спокійно та без порушень громадського порядку. На дільницях спостерігається досить жвавий, як для недільного ранку, потік бажаючих проголосувати.

Нагадаємо, що на Хмельниччині утворено 7 територіальних виборчих округів, 1553 виборчих дільниці, на яких громадський порядок охороняють майже 1700 правоохоронців.

Учора ввечері після активних переговорів начальника обласної міліції з новообраним керівником громадської організації «Хмельниччина. Самооборона і контроль» Андрієм Гаврилюком та керівником штабу цієї ж організації Віктором Данилевським, зважаючи на складність ситуації у країні, було прийняте спільне рішення про те, що у день виборів працівників міліції «підстраховуватимуть» і самооборонівці, які, у разі потреби, оперативно зможуть надати міліціонерам допомогу у підтриманні громадського порядку, не втручаючись у виборчий процес.

Спеціально для цього з активістів організації створили своєрідні групи швидкого реагування, готові швидко на власному автотранспорті виїхати у будь-яку точку області для надання допомоги міліціонерам.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У журі конкурсу-виставки ...
Наступна новина: У Чернігові відбувся ...

КОМЕНТАРІ