На Хмельниччині активісти Самооборони допомогли працівникам міліції затримати молодика, який розважався стрільбою у центрі міста

На Хмельниччині активісти Самооборони допомогли працівникам міліції затримати молодика, який розважався стрільбою у центрі міста

04.06.14 13:40 0 647
32-річний чоловік , перебуваючи у нетверезому стані, пізно увечері вирішив перевірити на боєздатність пістолет, переобладнаний зі стартового для стрільби пластиковими та гумовими кулями. Він не вигадав нічого іншого, як стріляти по старих віконних рамах, виставлених на смітник неподалік обласної адміністрації, що розташована у самісінькому центрі міста.

Постріли почули мешканці навколишніх будинків, які і повідомили про це працівників міліції та самооборонівців, офіс яких знаходиться неподалік місця події. Знаючи, що майже усі правоохоронці, в тому числі і патрульні, у цей час задіяні на охороні виборчих дільниць, активісти громадської організації зреагували миттєво — уже за кілька хвилин зловмисник був знешкоджений і слідчо-оперативній групі залишилося документально все оформити, вилучити речові докази та опитати свідків.

Правопорушник розповів, що уже переобладнаний пістолет та кількасот набоїв до нього він придбав близько трьох тижнів тому через мережу Інтернет та вирішив його випробувати, здійснивши 6 пострілів по паркану та старій віконній рамі, яку хтось виставив на смітник.

Наразі інформація про дану подію зареєстрована в Єдиному обліку, проводиться детальна перевірка.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Виставка фіалок у Луцьку
Наступна новина: Питання переселенців з ...

КОМЕНТАРІ