На Хмельниччині студентці у соцмережі запропонували за винагороду розповсюдити компрометуючі передвиборчі листівки

На Хмельниччині студентці у соцмережі запропонували за винагороду розповсюдити компрометуючі передвиборчі листівки

04.06.14 10:46 0 582
Двадцятитрирічна студентка одного з вишів Хмельницького розповсюджувала листівки з компрометуючою інформацією на вулицях міста. Про це правоохоронцям повідомили місцеві мешканці, а ті, в свою чергу, швидко вирахували правопорушницю.

Дівчина розповіла працівникам міліції, що із замовником розповсюдження познайомилася в одній із соціальних мереж. Невідомий чоловік у повідомленні запропонував їй розповсюдити друковану продукцію в обмін на плату у розмірі 250 гривень. Листівки для розповсюдження дівчина отримала поштою. На них не було жодних передбачених законом реквізитів, а зміст складався із компрометуючих матеріалів стосовно одного з кандидатів у Президенти України.

Стосовно правопорушниці складено адміністративний протокол за порушення вимог ч. 2 статті 212-13 «Виготовлення або розповсюдження друкованих матеріалів передвиборної агітації, які не містять відомостей про установу, що здійснила друк, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск». Санкція статті передбачає покарання у вигляді накладення штрафу на громадян у розмірі від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян і на посадових осіб — від двадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Матеріали направлені на розгляд Хмельницького міськрайонного суду.

СЗГ УМВС України

в Хмельницький області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Закарпатті створено ...
Наступна новина: Бійці спецбатальону ...

КОМЕНТАРІ