На Хмельниччині лист подяки

На Хмельниччині лист подяки

04.06.14 09:26 0 614
Шановний Олександр Григорович, хочу Вам пояснити чим викликано моє звернення до Вас. 23 травня 2014 року в м. Кам'янець-Подільський на перехресті вулиць Проспект Грушевського та Панівецької невідомим автомобілем було збито мого 9-ти річного сина Дениса. Внаслідок пригоди його було госпіталізовано до Кам'янець-Подільської міської лікарні. Для мене ця подія стала справжнім шоком, чесно кажучи я був розгублений, це ж все таки дитина, і я реально розумів, що розшукати водія, що скоїв ДТП, маючи лише свідчення дитини майже не можливо. Але все ж таки про дану пригоду було повідомлено до міліції, хоча знаючи про тяжкий для нас всіх час і зважаючи на події, які відбуваються в країні, і не сподівався на позитивний результат.

Не пройшло і декілька годин, як працівники Кам'янець-Подільського відділення ДАІ повідомили мене про те, що автомобіль, який скоїв ДТП розшукано, а водія затримано, і я вже мав змогу поспілкуватись з кривдником мого сина. Ну що ж, про це все можна сказати одним словом — «респект».

Як стало мені відомо пізніше, це стало можливим завдяки оперативним та злагодженим діям працівників Кам'янець-Подільського відділення ДАІ, а саме начальника відділення Беспалого Ігоря Володимировича та інспекторів ДАІ Микитюка В.В., Таєнчука Д.В., Аузяка С.І. та Безручка Р.М. Ви розумієте співвідношення сил: майже 100 тисячне місто і лише декілька працівників ДАІ.

Також мені сподобалась однозначна і принципова позиція начальника ДАІ Беспалого І.В. Коли вже впійманий водій намагався залагодити проблему, ним було сказано, що крапку по даній справі поставить лише суд в межах своєї компетенції.

Так, я розумію, що такі події трапляються можливо щоденно, і що це є буденною роботою людей в формі, але мені все таки дуже хочеться від всієї душі висловити вдячність вище вказаним працівникам ДАІ і Вам, Олександр Григорович, за те що Ваші підлеглі чесно та добросовісно виконують свої обов'язки, і вважаю що такими вчинками вони підвищують як і свій, так безпосередньо і Ваш авторитет як керівника, і всієї міліції взагалі. Щиро Вам дякую і прошу не залишати поза увагою моє звернення.

Кирилюк Ігор В’ячеславович

м. Кам'янець-Подільський
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ