На Хмельниччині міліціонери затримали молодого чоловіка, який до смерті забив товариша

На Хмельниччині міліціонери затримали молодого чоловіка, який до смерті забив товариша

04.06.14 10:31 0 607
У Хмельницькому районі 25-річний молодик до смерті забив свого 32-річного товариша. Каже, що захищав дівчину від невиправданих нападок потерпілого.

Конфлікт набирав обертів протягом цілого дня, але ніхто зі свідків не зробив рішучих кроків для його припинення. В обідню пору компанія, до якої входили і підозрюваний, і потерпілий, зібралася поблизу сільського магазину, де і спожили першу порцію алкоголю. Потім вирішили поїхати на природу. Змінили кілька локацій, але спиртного завжди було вдосталь.

Як розповідає підозрюваний, конфлікт виник через те, що товариш затіяв сварку зі своєю подругою, а той вирішив захистити дівчину. Зав’язалась бійка, але свідки вчасно розняли опонентів, і всі разом продовжили відпочивати. Та коли підозрюваний уже зазбирався додому, то вирішив передзвонити своєму братові та розповісти про те, що сталося. Той сказав, що це так не можна залишати, і кривдника потрібно провчити. На мотоциклі разом з двома товаришами він забрав брата і всі разом поїхали до ставу, де продовжувала відпочинок компанія. Молодики знову зійшлися у бійці. Підозрюваний вдарив опонента кілька разів у голову. Той впав на землю, але, за словами кривдника, ще подавав ознаки життя. Налякавшись скоєного, вони знову сіли у мотоцикл та поїхали геть.

«Швидку» викликали свідки бійки, але медики уже нічим не могли допомогти потерпілому. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Як повідомили в Хмельницькому райвідділі міліції, підозрюваний затриманий в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України. Стосовно нього відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міліціонери Волині ...
Наступна новина: На Тернопіллі за ...

КОМЕНТАРІ