Працівники хмельницького УБОЗу задокументували отримання неправомірної вигоди посадовцем інспекції сільського господарства

Працівники хмельницького УБОЗу задокументували отримання неправомірної вигоди посадовцем інспекції сільського господарства

04.06.14 11:32 0 657
Головний спеціаліст одного з відділів Державної інспекції сільського господарства у Хмельницькій області вимагав у приватного підприємця незаконну винагороду за непритягнення його до адміністративної відповідальності за порушення земельного законодавства.

32-річний чоловік зажадав 3500 гривень за те, аби формалізувати і пришвидшити перевірку, яку він проводив стосовно підприємця, чим порушив вимоги ст.ст. 13, 14 Закону України «Про засади запобігання і протидії корупції»..

Працівники УБОЗ УМВС України в Хмельницькій області задокументували правопорушення, склали протокол та направили його на розгляд суду.

Наразі Хмельницький міськрайонний суд визнав правопорушника винним та зобов’язав сплатити штраф в розмірі 850 грн.

Загалом з початку 2014 року управлінням по боротьбі з організованою злочинністю УМВС України в Хмельницькій області вже виявлено та задокументовано 11 фактів корупційних діянь з боку посадових осіб різних рангів.

Шановні подоляни! Якщо ви володієте інформацією щодо корупційних діянь, повідомляйте за телефонами довіри:

(0382) 69-25-54 - УБОЗ УМВС України в Хмельницькій області

097-220-31-16 - ГУБОЗ МВС України

Додаткову інформацію ви можете отримати на сайті:

http://www.guboz.gov.ua/corrupt.html

УБОЗ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Львів вшосте прийматиме ...
Наступна новина: Керівник тернопільської ...

КОМЕНТАРІ