Виборчий процес на Хмельниччині триває без порушень громадського порядку

Виборчий процес на Хмельниччині триває без порушень громадського порядку

04.06.14 14:44 0 593
Станом на 15.00 годину 25 травня на виборчих дільницях Хмельницької області не зафіксовано жодного грубого порушення громадського порядку.

Лише у Полонному 33-річний молодик напідпитку зчинив галас на дільниці після того, як йому відмовились видати бюлетень без паспорта. Чоловік у нецензурній формі апелював до членів виборчої комісії, переконуючи їх, що його всі і так знають, а паспорт він забув удома.

Стосовно порушника складено адміністративний протокол за статтею 173 Кодексу України про адміністративні правопорушення (Дрібне хуліганство), відповідно до санкції якої хуліганові загрожує штраф у розмірі від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістдесяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахуванням двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п'ятнадцяти діб.

Керівництво УМВС України в Хмельницькій області дякує мешканцям області за розуміння і громадянську правосвідомість і сподівається, що і в подальшому виборчий процес триватиме без правопорушень та ексцесів.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Чоловік напідпитку ...

КОМЕНТАРІ