На Хмельниччині правоохоронці "на гарячому" затримали серійну крадійку, яка оббирала самотніх пенсіонерів

На Хмельниччині правоохоронці "на гарячому" затримали серійну крадійку, яка оббирала самотніх пенсіонерів

04.06.14 11:17 0 615
Жертвами 46-річної зловмисниці стало більше десяти жителів м. Шепетівка. Та завдяки інформації, яка надійшла до міськвідділу від потенційної жертви, злодійку вдалося затримати на місці.

Починаючи з кінця березня до чергової частини Шепетівського міськвідділу міліції почали надходити заяви від самотніх пенсіонерів, які повідомляли про крадіжки грошей та цінних речей.

Під час опитування усі потерпілі вказували на одну і ту ж жінку, яка приходила до їхнього помешкання та пропонувала купити у неї домашнє молоко, яйця, сир тощо. Коли ж вони відволікались для того, щоб взяти гроші для розрахунку чи, до прикладу, перелити молоко з банки, крадійка швиденько забирала найцінніше і, ніби нічого і не сталося, спокійно прощалася і йшла геть.

Та нещодавно до міськвідділу зателефонувала місцева жителька і повідомила про те, що до неї завітала підозріла жінка і пропонує купити домашні продукти. Працівники карного розшуку спрацювали миттєво і затримали злодійку «на гарячому».

Кривдницею пенсіонерів виявилась 46-річна жителька сусіднього району. Колись вона навіть працювала на посаді сільського голови, але мала проблеми із законом, пов’язані із підробкою документів. А останнім часом обрала новий шлях незаконного збагачення — входила в довіру до осіб похилого віку та крала у них усі їхні заощадження. Гроші витрачала на власні потреби та погашення кредиту в банку.

Як повідомив начальник Шепетівського МВ УМВС Сергій Бакун, стосовно підозрюваної відкрито кримінальне провадження за ч. 1 та ч. 2 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, яке вона може отримати — до п’яти років позбавлення волі.

СЗГ УМВС України

в Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ