Чернівецька область: рятувальники нагородили переможців конкурсу «Рятувальник очима дітей»

Чернівецька область: рятувальники нагородили переможців конкурсу «Рятувальник очима дітей»

04.06.14 17:23 0 719
З 5 лютого 2014 року у всіх навчальних закладах та позакласних гуртках Чернівецької області розпочався конкурс дитячо-юнацької творчості «Рятувальник очима дітей». Проведення конкурсу було організовано Управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Чернівецькій області, управлінням культури Чернівецької обласної державної адміністрації, Департаментом освіти і науки, молоді та спорту Чернівецької ОДА та Чернівецькою обласною організацією Добровільного пожежного товариства.

Учасники конкурсу, які були поділені на три вікові категорії, могли продемонструвати свої вміння у таких номінаціях: «Образотворче мистецтво» (малюнок, плакат), «Декоративно-прикладне мистецтво», «Літературно-художній твір». Всі учасники проявили неабияку майстерність та вміння при підготовці своїх робіт. Так, наприклад, учень Товтрівської загальноосвітньої школи Заставнівського району Гаврилюк Дмитро протягом півроку виготовляв паперовий гелікоптер в об’ємному орігамі, який переміг в номінації «Декоративно-прикладне мистецтво». Багато робіт, представлених на конкурс, свідчать про високий рівень обізнаності дітей із правилами безпеки життєдіяльності та їхнього знання рідної мови. Всього у конкурсі взяло участь учні понад 130 шкіл міста та області, які представили більше 250 робіт різних жанрів.

Нагородження переможців конкурсу було приурочено Дню захисту дітей. Працівники Управління ДСНС України у Чернівецькій області завітали в ті навчальні заклади та позакласні гуртки краю, де навчаються переможці конкурсу. Дітям було вручено грамото та подарунки. Також організатори вирішили нагородити учасників за оригінальність робіт. Усього ж призерами конкурсу стало понад 70 дітей. Діти надзвичайно раділи нагородам, та зазначали, що обов’язково візьмуть участь у конкурсі наступного року.

Прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Луцьку планують ...
Наступна новина: ITF Італія. Ковалець - у ...

КОМЕНТАРІ