Неповнолітні чернівчани вчилися позбуватися негативу за допомогою спорту

Неповнолітні чернівчани вчилися позбуватися негативу за допомогою спорту

04.06.14 12:12 0 664
У міському турнірі з мініфутболу не було переможених, адже всі учасники отримали не тільки призи та заохочення, а й безліч позитивних емоцій.

Цими вихідними у фізкультурно-оздоровчому комплексі «Олімпія» з нагоди святкування Дня захисту дітей відбувся міський турнір з міні-футболу серед неповнолітніх, які перебувають на обліках в правоохоронних органах та виховуються в сім’ях, які опинилися в складних життєвих обставинах.

Організаторами заходу виступили правоохоронці разом з управлінням соціального захисту та управлінням по фізичній культурі та спорту Чернівецької міської ради, відділ Державної пенітенціарної служби України в Чернівецькій області Чернівецької міської ради, а також до доброї справи долучився Чернівецький міський благодійний фонд «Нова сім’я».

«Ми проводимо величезну роботу по профілактиці правопорушень серед наших підобліковців, - каже начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей Шевченківського РВ Микола Любківській, - але подібним заходам ми приділяємо особливу увагу, адже діти мають бачити, що працівники міліції не тільки можуть карати чи повчати, вони мають зрозуміти, що правоохоронці можуть бути старшими товаришами, до яких завжди можна звернутись по допомогу, і якщо ти робиш добру справу, можна отримати і заохочення».

Все було справжнім: і запекла гра, і прагнення до перемоги, і щирі вболівальники, і, звичайно, призи. Кожен учасник отримав у подарунок солодощі та пам’ятну медаль: команда Першотравневого району – за перше місце, юні футболісти Шевченківського – за друге, а хлопці з Садгірського, відповідно, за третє місце.

Також троє гравців, які найбільш відрізнились під час турніру, отримали кубки: «Кращій гравець», «Кращій воротар» та «Кращій нападник». А наприкінці спортивного свята всім учасникам та вболівальникам роздали морозиво.

Не дивлячись на вітер та дощ, спортивне свято вдалось на славу, задоволеними лишились і діти, і організатори.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львові відбудеться ...
Наступна новина: Військова частина 1141 ...

КОМЕНТАРІ