Буковинські правоохоронці втілили мрії дітей (+)

Буковинські правоохоронці втілили мрії дітей (+)

04.06.14 13:11 0 641
1 червня у всьому світі відзначили Міжнародний день захисту дітей. УМВС України в Чернівецькій області в рамках проекту «Буковинська мрія» виконали бажання дітей, які виховуються в інтернатах та дітей-сиріт героїв «Небесної сотні».

Лист із мрією Владислава Смолінського, адресований керівництву УМВС України в Чернівецькій області, прийшов аж із Кіровоградщини. Хлопчик (син полеглого Героя Майдану) написав, що дуже хоче стати міліціонером, аби в майбутньому захищати свою маму та братика.

Бажання дитини із задоволенням втілили буковинські міліціонери – тепер у Владика є справжній краповий берет, який є символом мужності та професіоналізму бійців спецпідрозділів МВС. Також хлопчина отримав у подарунок іграшкове авто на радіокеруванні, футбольний м’яч, MP3-плеєр та навушники. Про те, що дитина задоволена, красномовно говорить його щаслива посмішка.

Окреме втілення бажань особисто від начальника УМВС України в Чернівецькій області Валерія Зінченка чекало на 11-річну Надійку, вихованку Хотинської школи-інтернату №1. Лист дівчинки потрапив до рук очільника буковинської міліції під час запису телепроекту «Буковинська мрія».

І Валерій Зінченко став для Надійки справжній добрим помічником. Український народний костюм, віночок зі стрічками, сукня, блузочка, книжки та дівоче «Лего» - усі мрії дівчинки втілилися у життя!

Загалом, благодійний проект «Буковинська мрія» діє вже п’ять років, - розповідає координатор проекту Марта Левченко.

І УМВС України в Чернівецькій області завжди є нашим спонсором та партнером. Добрі чарівники в обличчі керівництва буковинської міліції роблять діток, позбавлених батьківського тепла, щасливими та дають їм найголовніше – піклування та турботу. Дякуємо їм за це!

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 3 червня о 15:00 год. до ...

КОМЕНТАРІ