Буковинські правоохоронці викрили раніше судимого чернівчанина, який не збирався жити чесно

Буковинські правоохоронці викрили раніше судимого чернівчанина, який не збирався жити чесно

04.06.14 16:56 0 712
28-річний молодик лише нещодавно повернувся з місця позбавлення волі та приїхав в гості до свого колишнього співкамерника у Кіцманський район.

Там хлопці добряче випили, і наш «герой» пізно ввечері пішов шукати собі заняття. Дорогою йому трапилася перукарня. Він підійшов до входу, трохи сильніше наліг на ручку і замок йому піддався, адже був вже дуже старий.

Пробравшись у приміщення цирульні, зловмисник почав розглядати, чим там можна поживитися. На очі йому потрапив ноутбук, який він і поцупив. Далі молодик поспішив зникнути з місця події.

Вже зранку місцеві мешканці повідомили про зламані двері в міліцію. Правоохоронці одразу ж виїхали на місце виклику, оглянули приміщення, опитали ймовірних свідків. І вийшли на слід зловмисника.

За даним фактом відкрите кримінальне провадження за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Слідство триває. Правоохоронці перевіряють молодика на причетність до інших злочинів, скоєних на території Чернівців та області.

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ