Чернівецькі правоохоронці шукають власників викрадених велосипедів (+ всіх викрадених велосипедів)

Чернівецькі правоохоронці шукають власників викрадених велосипедів (+ всіх викрадених велосипедів)

04.06.14 16:21 0 601
Співробітники Шевченківського райвідділу міліції викрили склад викрадених велосипедів та запчастин до них.

В ході розслідування декількох крадіжок велосипедів, скоєних на території Шевченківського району обласного центру, на одному з ринків працівники міліції виявили три торгівельні контейнери, де зберігались розшукувані велосипеди та багато інших моделей, а також запчастин до них.

Під час санкціонованого обшуку міліціонери вилучили 14 велосипедів та 22 рами.

Власник контейнерів – мешканець Чернівців, який вже був раніше засуджений за крадіжки. Правоохоронці вживають всіх заходів, щоб встановити причетних до крадіжок цих транспортних засобів, а також з’ясовують причетність до правопорушень безпосередньо власника торгівельних точок.

Триває слідство.

Працівники міліції звертаються до всіх громадян, хто останнім часом став жертвою крадіїв. Уважно подивиться на додані нижче фотографії, якщо ви впізнаєте свій велосипед зателефонуйте на спецлінію «102» або зверніться до Шевченківського райвідділу міліції.

А також міліція просить всіх власників вело- та мототехніки бути обачнішими та обережними. Слідкуйте за своїми транспортними засобами, не залишайте їх без нагляду, адже подібні крадіжки набагато легше попередити.

ФОТО ВИКРАДЕНИХ ВЕЛОСИПЕДІВ!

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільські УБОЗівці ...
Наступна новина: Рівненська область: ...

КОМЕНТАРІ