В Чернівецькій області чоловік, який обікрав комп'ютерний магазин в обласному центрі, покинув дружину та переховується від правоохоронців

В Чернівецькій області чоловік, який обікрав комп'ютерний магазин в обласному центрі, покинув дружину та переховується від правоохоронців

04.06.14 17:52 0 643
Працівники Шевченківського райвідділу міліції встановили особу зловмисника і навіть відшукали та повернули власникам магазину викрадений нетбук. Тепер встановлюють місцезнаходження втікача.

З першого погляду чоловік нічим не відрізнявся від звичайного покупця, який не може визначитися з моделлю комп’ютера. Він досить довго роздивлявся товар, а коли дочекався моменту, щоб продавець відволікся, взяв з вітрини нетбук та втік з місця злочину.

Власник магазину звернувся за допомогою до правоохоронців. Оперативники карного розшук провели всі необхідні оперативно-розшукові заходи, в тому числі тримали на контролі всі місця, куди зловмисник міг віднести техніку.

І саме це спрацювало. До однієї з ремонтних майстерень жінка принесла крадений нетбук. Її особу було встановлено, також правоохоронці дізнались, що у підозрюваної є чоловік, і він повністю підходить під описання зловмисника.

Коли працівники міліції прийшли до підозрюваного додому, з’ясувалось, що він втік в невідомому напрямку, навіть не повідомив власну дружину. Остання, до речі і гадки не мала, що нетбук був крадений.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Правоохоронці вживають всіх необхідних заходів для встановлення місця знаходження крадія та перевіряють його на причетність до інших схожих злочинів.

Триває слідство.

СЗГ УМВС України

в Чернівецький області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: У Волинській області ...

КОМЕНТАРІ