На Буковині мешканка сусідньої області обікрала вижниччанку

На Буковині мешканка сусідньої області обікрала вижниччанку

04.06.14 12:40 0 646
Мешканка міста Вижниці прийшла додому і буквально на порозі зіштовхнулася із незнайомою дівчиною, котра виносила з будинку ноутбук і мобільний телефон господині.

Обурена жінка не дала незнайомці втекти та викликала міліцію, - розповідає начальник Вижницького райвідділу Петро Токар. Правоохоронці оперативно приїхали до заявниці та встановили особу дівчини. Їй 29 років. Вона проживає на Івано-Франківщині.

Не дивлячись на молодий вік, дівчина вже 6 разів була судима. У лютому поточного року лише повернулася із місця позбавлення волі. Але пережите її нічому не навчило. Вона і далі продовжувала красти. Вже в березні на Прикарпатті вона знову скоїла крадіжку. А нині приїхала до гостинних буковинців за легкою наживою.

Але тут на неї чекало розчарування. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.15, ч. 3 ст. 185 (Замах на злочин, крадіжка) Кримінального кодексу України. Суд обрав їй міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.

Слідство триває.

Варто додати, що у будинок жінка проникла шляхом вільного доступу. Тобто, двері були відчинені. Тож Буковинська міліція вкотре нагадує: якщо ви хочете зберегти своє майно, зачиняйте вікна та двері, коли йдете з дому. Не дозволяйте зловмисникам обікрасти вас!

СЗГ УМВС України

в Чернівецькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі під час ...
Наступна новина: За чотири гривні волинянину ...

КОМЕНТАРІ