Закарпатська міліція вітала колег, які повернулися зі Сходу України

Закарпатська міліція вітала колег, які повернулися зі Сходу України

04.06.14 15:58 0 647
В УМВС відбулося вшанування героїв-правоохоронців, які виконували свій громадянський обов′язок, захищаючи Україну, мир і спокій громадян на неспокійному Сході нашої держави.

Понад два десятки працівників патрульно-постової служби Закарпаття, на чолі із заступником начальника управління громадської безпеки УМВС області Романом Усом, першими поїхали на Схід України захищати правопорядок і мирне життя тамтешніх українців. Наші хлопці ризикували там власним життям і здоров′ям і, хвала Богу, всі повернулися додому цілими та неушкодженими.

Від імені всього колективу закарпатської міліції подяку героям висловив очільник УМВС полковник Сергій Шаранич. Він також повідомив, що правоохоронці краю переказали свій одноденний заробіток, а це понад 205 тисяч гривень, на потреби української армії. А на зміну закарпатцям, які повернулися додому, поїхали наступні працівники міліції.

Правоохоронців, які виконали свій професійний та громадянський обов′язок, ставши на боротьбу з тероризмом і сепаратизмом, вітали голова Закарпатської ОДА Валерій Лунченко та обласний військовий комісар Іван Васильцюн. Хвилиною мовчання зал вшанував пам'ять українських солдатів, які загинули на Сході України від кулі терористів.

- відроджується та гартується українська нація, ми стаємо справжніми українцями, - сказав у своєму виступі голова Закарпатської обласної державної адміністрації Валерій Лунченко. – І я переконаний, що з такими офіцерами, як ви, котрі не зрадили своїй Присязі українському народу, Україна відбудеться як держава.

Подяку героям-правоохоронцям, які достойно представляли Закарпаття, висловили також військовий комісар області Іван Васильцюн і голова Громадської ради при УМВС Микола Железняк.

А далі було нагородження. За проявлену мужність та професіоналізм при виконанні професійних обов′язків заступник начальника УГБ УМВС Роман Ус отримав із рук очільника УМВС Сергія Шаранича погони підполковника міліції та грошову премію. Чергові звання та премії одержали всі два десятки правоохоронців, які повернулися зі східного регіону. Вони також одержали Почесні грамоти від обласної держадміністрації та обласного військового комісаріату. А ветеран закарпатської міліції Петро Бронтерюк вручив молодим колегам свою книжку про міліцію.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ