В Закарпатській області на пошуки собаки виїхав цілий наряд Іршавської міліції

В Закарпатській області на пошуки собаки виїхав цілий наряд Іршавської міліції

04.06.14 14:13 0 667
Днями до чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від 61-річного мешканця с.Дунковиця про те, що від нього невідома особа викрала собаку породи лабрадор.

На місце пригоди відразу виїхала слідчо-оперативна група райвідділу. На пошуки собаки були орієнтовані всі добові наряди.

Працівників міліції, які приїхали на місце події, власник собаки зустрів на подвір′ї. Коротко описав собаку, назвав її прикмети, і правоохоронці розпочали пошуки. Вони шукали її повсюди, на сільських вулицях, оглянули всі навколишні покинуті будинки, але пошуки результатів не дали. Власник собаки ще надав інформацію стосовно можливого перебування собаки. Правоохоронці перевірили, однак собаки у названому місці не було.

Після цього господар запросив правоохоронців до будинку, щоб надати письмове пояснення з приводу крадіжки собаки. Відкривши двері, правоохоронців зустріла собака, яку шукали по всьому селу…

Як з′ясувалося, собака весь цей час знаходилась в будинку, а господар викликав міліцію передчасно, не оглянувши добре своє дворогосподарство.

Дану подію внесено до Єдиного обліку, наразі триває перевірка.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині безпека ...
Наступна новина: Валерія Зінченка ...

КОМЕНТАРІ