На Ужгородщині міліціонери розшукали жінку-водія, котра збила велосипедиста і втекла

На Ужгородщині міліціонери розшукали жінку-водія, котра збила велосипедиста і втекла

04.06.14 11:10 0 701
Злякавшись покарання, пані за кермом кинула машину в полі й втекла. Та правоохоронці її розшукали й притягують до передбаченої законом відповідальності.

До чергової частини Ужгородського райвідділу міліції надійшло повідомлення від невідомої особи про те, що в селі Сюрте водій невстановленого автомобіля скоїв наїзд на велосипедиста. Каретою швидкої допомоги потерпілого було госпіталізовано до травмпункту. Винуватець аварії, навіть не зупинившись, зник з місця пригоди в невідомому напрямку.

На місце події прибула слідчо-оперативна група та працівники УДАІ УМВС. Правоохоронці знайшли авто правопорушника у полі на грунтовій дорозі поблизу місця пригоди. А невдовзі було встановлено особу, яка керувала цим транспортним засобом. Нею виявилася 25-річна мешканка с.Сюрте. Її правоохоронці також знайшли, переляканою вдома.

З вини жінки-водія потерпілий зазнав значних травм голови, рук, грудної клітки тощо.

Правопорушниця-втікачка була освідчена на стан алкогольного сп’яніння. Висновок показав, що жінка була твереза. Автомобіль поміщено на спецмайданчик Ужгородського РВ УМВС. Слідчим розпочато досудове розслідування та призначено ряд судових експертиз, з висновку яких і буде залежати подальша доля горе-водія. Слідство триває.

Ганна ДАН,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Захищаючи свою Вітчизну, ...
Наступна новина: В Чернівецькій області у ...

КОМЕНТАРІ