В Закарпатській області в Іршаві громадські активісти затримали зловмисників, які нищили рекламні щити

В Закарпатській області в Іршаві громадські активісти затримали зловмисників, які нищили рекламні щити

04.06.14 16:49 0 648
Вранці до чергової частини Іршавського райвідділу міліції зателефонував невідомий громадянин, який повідомив, що у центрі м.Іршава троє невідомих йому громадян пошкоджують рекламні щити.

Після цього повідомлення на місце виїхала слідчо-оперативна група райвідділу, яка задокументувала пошкодження 9 рекламних щитів.

Як з′ясували правоохоронці, вранці місцеві рибалки з громадськими активістами йшли по тротуару м.Іршави, де побачили, як троє невідомих у нетверезому стані ламають рекламні щити. Громадські активісти до приїзду правоохоронців затримали порушників. До речі, один із пошкоджених рекламних щитів - «Іршавчани за чистоту навколишнього середовища» був виготовлений за рахунок благодійних внесків.

За даним фактом слідчий Іршавського райвідділу ст. лейтенант міліції Іван Котубей відкрив кримінальне провадження за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України (Хуліганство). На зловмисників очікує покарання у вигляді обмеження волі на строк до п′яти років, або позбавлення волі на строк до чотирьох років. Наразі триває розслідування, зловмисників направлено на медичне освідчення.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Тернопілля: ремонт ...

КОМЕНТАРІ