Працівники Ужгородського райвідділу міліції впіймали "золоту" злодійку

Працівники Ужгородського райвідділу міліції впіймали "золоту" злодійку

04.06.14 08:59 0 658
На території Ужгородського району впродовж довгого часу спритні жіночки-злодійки викрадали золоті прикраси з будинків громадян. Та працівникам Ужгородського райвідділу міліції вдалося покласти край їхньому безчинству.

Починаючи з вересня минулого року, на території Ужгородського району «працювали» дві спритні жіночки, які полюбляли чуже золото. Викрадали вони золоті прикраси просто з будинків мешканців. Вичікуючи час, коли господарі йшли поратися на власних ділянках, жінки через відчинені вхідні двері потрапляли до будинку, де й приступали до роботи.

Покласти край безчинству жінок-злодійок вдалося працівникам карного розшуку та слідства Ужгородського РВ УМВС. Міліціонерам вдалося встановити одну з крадійок, нею виявилася 24-річна жителька міста Ужгород.

Наразі їй оголошено про підозру у вчиненні злочинів по 6 крадіжках з домоволодінь громадян. Протиправні дії підозрюваної кваліфікуються за ч.3 ст.185 Кримінального Кодексу України. Досудове розслідування триває надалі, а остання перевіряється на причетність до скоєння аналогічних злочинів як на території Ужгородського району так і інших районів області.

Ганна ДАН,

Ужгородський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: На Тернопіллі 50 сесія ...

КОМЕНТАРІ