Ужгородські міліціонери викрили "туйного" крадія

Ужгородські міліціонери викрили "туйного" крадія

04.06.14 18:10 0 694
Зловмисник вкрав 8 дерев декоративної туї, які прикрашали прилеглу територію одного з кафе міста.

Днями по телефону «102» до Ужгородського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від приватного підприємця, 35-річного жителя району, про те, що невідома особа викрала кущі декоративної туї, які були посаджені біля його кафе в Ужгороді.

Працівники карного розшуку міськвідділу міліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 51-річний ужгородець, який вже відбував покарання за вчинення майнових злочинів. Не маючи засобів для існування, вирішив підзаробити крадіжкою. Спосіб обрав швидкий і не трудомісткий, адже для того, аби витягнути з землі молоді саджанці, не потрібно докладати значних зусиль. Туї відніс на один з ринків міста, де їх продав випадковим перехожим.

Відомості по даному факту внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка), санкція якої передбачає штраф до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, виправні роботи на строк до двох років, або позбавлення волі на строк до трьох років

Діана ДОРОГІЙ,

Ужгородський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники ДАІ Волині ...
Наступна новина: Львівщина: Ірина Сех ...

КОМЕНТАРІ