Постійна комісія розглянула питання про здійснення автомобільних пасажирських перевезень у місті Луцьку

Постійна комісія розглянула питання про здійснення автомобільних пасажирських перевезень у місті Луцьку

04.06.14 08:18 0 599
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту. Депутати розглянули питання про здійснення автомобільних пасажирських перевезень у місті Луцьку та проїзд пільгових категорій громадян.

Представники громадської організації «Діти війни» нарікали, що не належно вивчався пасажиропотік щодо виявлення перевезень пільгових категорій громадян. За їхніми словами, чимало водіїв відмовляються безоплатно перевозити громадян, які мають право на пільгу, мовляв перевізники мотивували це тим, що їм держава не відшкодовує затрат за пільгові перевезення.

Депутати вирішили створити робочу групу з питань підготовки рішення щодо пільгових перевезень у Луцьку, до якої увійдуть представники від перевізників, ГО «Діти війни», багатодітних сімей, виконавчих органів міської ради.

Під час сьогоднішнього засідання також розглянуто ряд звернень громадян щодо врегулювання питань використання земельних ділянок тощо.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львові у Жовкві водій ...

КОМЕНТАРІ