Військова частина 1141 Національної гвардії України відзначила 20-річний ювілей

Військова частина 1141 Національної гвардії України відзначила 20-річний ювілей

04.06.14 12:14 0 641
Привітати військовослужбовців приїхали представники місцевої влади, обласного управління міліції, ветерани внутрішніх військ і просто небайдужі громадяни.

– Двадцять років тому ми починали будувати військову частину Національної гвардії України, було важко, але посильно. Тут завжди служили вірні і достойні присязі військовослужбовці: молоді призовники та офіцери-контрактники, – наголосив у вітальному слові перший командир частини Павло Алексєєнко.

З часом Національну гвардію перетворили у окремий підрозділ внутрішніх військ МВС України, тож тривалий час тут базувалася військова частина 1141, проте нещодавно відновили ту ж таки Національну гвардію.

За цей час неодноразово змінювалася назва військового формування, незмінним залишалося єдине – особливий характер служби щодо забезпечення стабільного розвитку країни, миру і суспільного устрою.

– 2014-й став для України переломним. У ваших рядах служать офіцери і солдати, котрі одні із перших стали на захист рідної землі, цілісності і неподільності держави, – наголосив начальник управління кадрового забезпечення УМВС України у Волинській області полковник міліції Микола Фень. – Вони отримали поранення під час проведення антитерористичної операції на Сході держави… Але ми можемо говорити про них, як про свідомих громадян та відданих своєму обов’язку військовослужбовців.

До привітань долучилося багато гостей, гвардійцям вручили подарунки та почесні грамоти. Після цього військовослужбовці урочисто заспівали Гімн України і завершили свято урочистим маршем.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ