Працівники ДАІ Волині затримали розбійника, котрий скоїв втечу із колонії

Працівники ДАІ Волині затримали розбійника, котрий скоїв втечу із колонії

04.06.14 18:07 0 736
Під час зупинки мопеда, котрим він керував, чоловік не виконав вимогу державтоінспекторів і почав утікати.

– о 08:55 у чергову частину Маневицького райвідділу міліції надiйшло повідомлення від чергового Маневицької виправної колонії про те, що засуджений за крадіжки та розбійного нападу 33-річний житель Львова, який знаходився на дільниці соціальної реабілітації (вільне поселення) у селищі Маневичі, не з’явився на ранкову перевірку, – розповів начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига. –Відомості зареєстрували в журналі єдиного обліку заяв і повідомлень райвідділу. У зв’язку з цією подією в області введено оперативний план-перехват, тож на пошуки втікача був орієнтований весь особовий склад.

І вже через кілька годин у результаті проведених заходів працівники стаціонарного поста ДАІ у селищі Цумань Ківерцівського району Волині затримали втікача.

– Ми помітили чоловіка, який рухався велосипедом, обладнаним двигуном, – розповів старший інспектор ДПС взводу з обслуговування стаціонарного поста №1 Роман Шемедюк. – Водій не виконав вимогу про зупинку, тож ми вимушені були наздогнати правопорушника. Помітивши погоню, чоловік звернув із дороги у ліс, де ми його і наздогнали.

Правоохоронцям засуджений повідомив, що втік із колонії через сварку з дружиною, після якої він добряче випив і через це не прийшов на ранкову перевірку.

За скоєння втечі чоловікові, котрий у 2011 році був засуджений до восьми років позбавлення волі, статтею 393 Кримінального кодексу України, передбачено покарання від 3-х до 5-ти років в’язниці.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ