Волинська профспілка турбується про правоохоронців, котрі несуть службу на Сході країни

Волинська профспілка турбується про правоохоронців, котрі несуть службу на Сході країни

04.06.14 11:59 0 606
З ініціативи Профспілки атестованих працівників органів внутрішніх справ України та керівника волинської організації делегація з Волині відвідала 25 працівників спеціальної роти міліції УМВС України в області, які несуть службу на трьох блокпостах, розміщених на межі Харківської, Донецької та Луганської областей.

На Схід країни вирушили члени профспілки – начальник відділу матеріального забезпечення УМВС підполковник Юрій Березинський, його заступник підполковник Віктор Бобік і настоятель Свято-Георгіївського храму, спорудженого на честь працівників міліції, котрі загинули при виконанні службових обов’язків, протоієрей Олександр Мазурак.

Члени делегації ознайомилися із побутовими умовами працівників волинського спецпідрозділу, їх бойовим оснащенням, умовами харчування тощо. Окрім того, передали міліціонерам матеріальну допомогу у сумі 12500 гривень, продукти харчування та літнє обмундирування і взуття.

Волиняни радо зустріли земляків, а відтак подякували за допомогу, до півночі розповідали про бойові будні і запевняли, що і надалі будуть відстоювати суверенність України та дбатимуть про безпеку мирних жителів.

– Ми в жодному випадку не повинні забувати про наших побратимів, котрі з честю і відповідальністю в посиленому режимі виконують свої функціональні обов’язки на території східних регіонів держави. Усі вони розуміють, що від кожного з них залежить спокій і безпека місцевих громадян, а тому вони роблять усе, щоби не допустити правопорушень, провокацій або ж проїзду на територію радикально налаштованих осіб, – підсумував голова Волинської профспілкової організації атестованих працівників ОВС України Володимир Буравський.

Руслан КОРПОШ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ