Інформація про залишений у торговому закладі Луцька вибухонебезпечний предмет не підтвердилася

Інформація про залишений у торговому закладі Луцька вибухонебезпечний предмет не підтвердилася

04.06.14 10:56 0 648
У пакунку, який знайшли в камері схову, експерти-вибухотехніки виявили банку із лакофарбовою продукцією.

Правоохоронцям про підозрілу знахідку повідомив охоронець супермаркету. На місце події миттєво вирушили слідчо-оперативні групи міськвідділу та УМВС, експерти-вибухотехніки та кінологи, керівництво обласного управління міліції та Служби безпеки України, лікарі та рятувальники. Експерти-вибухотехніки та кінологи із службовими собаками взялися оглядати приміщення.

– У чергову частину міського відділу поступило повідомлення про те, що в одному з торгових закладів міста виявлено небезпечний предмет, – розповів заступник начальника – начальник кримінальної міліції УМВС України у Волинській області Олександр Никитюк. – Прибувши за вказаною адресою, правоохоронці насамперед провели евакуацію працівників установи, оточили територію, аби таким чином убезпечити громадян, та провели огляд приміщення. У результаті огляду експерти виявили пакунок, у якому не було предметів, які б становили небезпеку життю та здоров’ю громадян.

Подія зареєстрована у журнал єдиного обліку заяв і повідомлень міськвідділу міліції. Правоохоронці проводять заходи щодо встановлення власника речей.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Правоохоронці Львівщини ...
Наступна новина: Олександр Розізнаний: «Ми ...

КОМЕНТАРІ