Міжнародні спостерігачі за виборчим процесом подякували волинським правоохоронцям за відмінну роботу

Міжнародні спостерігачі за виборчим процесом подякували волинським правоохоронцям за відмінну роботу

04.06.14 08:51 0 579
Зі спостерігачами канадської місії за виборчим процесом начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига зустрічався незадовго до дня волевиявлення громадян.

Тоді обговорювали питання безпечного перебування представників міжнародних організацій на території регіону та алгоритми взаємодії. ж вони завітали в обласне управління міліції, аби подякувати правоохоронцям за відмінну роботу.

Довгостроковий спостерігач канадської місії Вольтер Пристаєцкі відразу подякував працівникам міліції за професіоналізм кожного працівника органів внутрішніх справ Волині, адже усюди, де перебували їх представники, вони отримували фахову допомогу та почували себе в безпеці:

– Міліція Волині гідно виконала покладені на неї обов’язки, вибори в області пройшли спокійно. За це адресую вам слова подяки. Думаю, із обранням глави держави суспільно-політична ситуація в Україні зміниться на краще.

Своєю чергою Петро Шпига відзначив, що працівники міліції провели серйозну підготовку до проведення виборів:

– Ми наголошували на тому, що кожен правоохоронець повинен працювати, чітко дотримуючись букви закону, проводили ретельні інструктажі особового складу, націлювали працівників на витримку, уникнення провокацій, ввічливе ставлення до громадян та вжиття рішучих заходів для припинення протиправних дій. можу впевнено констатувати: грубих порушень громадського порядку не зафіксовано. Головне, чого усі ми прагнемо, – це мир і спокій у державі.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Правоохоронці Львівщини ...

КОМЕНТАРІ