У Волинській області спритник обікрав дачу, аби мати гроші на спиртне

У Волинській області спритник обікрав дачу, аби мати гроші на спиртне

04.06.14 14:39 0 627
До чергової частини луцького районного відділу міліції надійшло повідомлення 40-річного жителя обласного центру про те, що невідома особа проникла в його підсобне приміщення господарства, що знаходиться на території Луцького району, і викрала газову плитку, електродвигун та чавунні радіатори на з суму 2450 гривень.

Працівники сектору карного розшуку провели ряд оперативно-розшукових заходів і встановили, що крадіжку вчинив 35-річний місцевий житель.

Як з'ясувалося згодом, зловмисник вранці «навідався» на дачну ділянку заявника, вирішивши, що може заробити, тож одразу почав шукати допомоги. Найнявши чоловіка, він пояснив, що потрібно забрати речі з ділянки, яку він нібито продав. Вчинивши крадіжку, чоловік завіз викрадене додому, а вже за декілька днів здав на металобрухт.

Пізніше зловмисник пояснив, що ніде не працює, а гроші потрібні для придбання спиртного. Варто зазначити, що чоловік раніше мав проблеми з законом та притягався до кримінальної відповідальності за скоєння розбійного нападу.

Слідчим відділенням Луцького РВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Тепер чоловікові загрожує три роки позбавлення волі.

Алла РЕВУНЕЦЬ,

Луцький РВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: З ініціативи Ірини Сех ...
Наступна новина: 1034 виборчих дільниць ...

КОМЕНТАРІ