За чотири гривні волинянину загрожує шість років в'язниці

За чотири гривні волинянину загрожує шість років в'язниці

04.06.14 12:42 0 611
Затримали зловмисника, котрий пограбував жінку, правоохоронцям допомогли небайдужі громадяни. Тепер йому доведеться постати перед судом.

Ввечері 53-річна мешканка міста Нововолинськ поверталася додому. У руках вона тримала сумку. Побачивши жінку на вулиці, грабіжник вирішив пограбувати її. Чоловік підбіг до потерпілої, вдарив її по голові та вихопив із рук сумку. Зловмисник не знав, що серед речей нічого цінного не було. Там знаходилося ледь більше чотирьох гривень, банківські картки та мобільний телефон.

На щастя, свідками події виявилися охоронники одного із підприємств, які відразу зателефонували у міліцію і самотужки почали затримувати зловмисника.

За кілька хвилин на місце пригоди прибули правоохоронці. Грабіжника затримали. Правопорушником виявився 33-річний місцевий житель. Викрадені речі вилучили, згодом їх повернуть власниці.

Подія занесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Грабіжнику загрожує до шести років позбавлення волі. Триває досудове розслідування.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Буковині мешканка ...
Наступна новина: Павло Коростильов – ...

КОМЕНТАРІ