У Волинській області згубний вплив на організм дитини алкоголю та тютюну правоохоронці продемонстрували фільмом

У Волинській області згубний вплив на організм дитини алкоголю та тютюну правоохоронці продемонстрували фільмом

04.06.14 11:25 0 618
Щороку напередодні міжнародного дня захисту дітей працівники відділення кримінальної міліції у справах дітей Володимир-Волинського МВ УМВС України у Волинській області проводять профілактичні уроки.

До світлиці міськвідділу правоохоронці запросили директора міського центру соціальних служб Ірину Пикалюк, начальника кримінально-виконавчої інспекції Тетяну Скиць, начальника служби у справах дітей Володимир-Волинської міської ради Людмилу Самусєву, начальника служби у справах дітей районної державної адміністрації Олександра Смоляра, головного спеціаліста відділу сім’ї, молоді та спорту Володимир-Волинської міської ради Олену Диньковську, та тих, дітей які з різних причин перебувають на обліку у міліціонерів.

Спосіб переконання дітей відмовитися від цигарок та алкоголю і попередити вживання наркотиків вибрали найбільш доступний теперішньому поколінню – перегляд фільмів.

Перегляд двох стрічок тривав близько години, а от їх обговорення – значно довше. Діти мали можливість і бажання розповідати кожен свою історію: чому попав у поле зору правоохоронців, де навчається та як проводить своє дозвілля.

Своєю чергою начальник відділення кримінальної міліції у справах дітей міськвідділу міліції Ігор Попов наголосив на правилах поведінки дітей на водоймах, неприпустимості вживання алкогольних напоїв і тютюнокуріння та попередив про проведення рейдів після 22-ї години у місцях громадського харчування та розважальних закладах міста та району.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині ...
Наступна новина: Львів вшосте прийматиме ...

КОМЕНТАРІ