У Волинській області євген Мельник вимагає розслідувати факт сприяння тероризму спільноти "Ударная Донбасса" у соцмережі "Фейсбук"

У Волинській області євген Мельник вимагає розслідувати факт сприяння тероризму спільноти "Ударная Донбасса" у соцмережі "Фейсбук"

04.06.14 15:55 0 664
3 червня 2014 року народний депутат України від ВО "Свобода" Євген Мельник звернувся до виконувача обов'язків Генерального прокурора та керівника СБУ з вимогою розслідувати факт сприяння терористичній діяльності спільноти (мовою оригіналу) "Ударная Донбасса" у соцмережі "Фейсбук".

"У соціяльній мережі "Фейсбук" провадить діяльність спільнота під назвою "Ударная Донбасса". Проаналізувавши сторінку групи, можна дійти висновку, що її ціль – акумулювання коштів та інших ресурсів для провадження терористичної діяльності на території Донецької і Луганської областей. Зокрема, у спільності розміщена інформація про банківські рахунки і телефони осіб, відповідальних за певні підривні дії", – наголосив Євген Мельник.

Зважаючи на суспільно-політично ситуацію, що склалася на сході країни і загрожує життю і здоров'ю людей та територіяльній цілісності України, депутат-свободівець скерував звернення до в. о. Генерального прокурора та до голови СБУ щодо розслідування терористичної діяльності інтернет-спільноти "Ударная Донбасса". "Для запобігання подальшому фінансуванню тероризму необхідно заблокувати вказані рахунки і вжити усіх необхідних заходів для виявлення організаторів і засновників вказаної спільноти", – зазначено у зверненні.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Маріупольські правоохоронці ...

КОМЕНТАРІ