В Івано-Франківській області правоохоронці охороняють територію під час вилучення знайдених снарядів в одному із сіл Галицького району

В Івано-Франківській області правоохоронці охороняють територію під час вилучення знайдених снарядів в одному із сіл Галицького району

04.06.14 12:05 0 649
Більше 600 артилерійських снарядів та гранат, виявлених селянином під час сільськогосподарських робіт, вилучають працівники ДСНС. Правоохоронці здійснюватимуть охорону місця події до повного знищення снарядів, яке відбувається в цьому ж селі.

За словами начальника СДІМ Галицького РВ УМВС Олександра Зуєва, вибухонебезпечні предмети було виявлено на закинутій території сільської ради, за 150 метрів від школи. Тож працівники міліції цілодобово несуть службу, охороняючи небезпечну ділянку села, аби забезпечити безпеку місцевих жителів.

На даний час групою піротехнічних робіт аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління ДСНС в області у селі Слобода Галицького району знищено десять 75-міліметрових артилерійських снарядів, десять гвинтівочних гранат Gewehrgranate M-14 та десять підривників часів Другої світової війни.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині перший ...
Наступна новина: В Житомирській області 17 ...

КОМЕНТАРІ