В Івано-Франківській області "Кредитних" шахраїв засудили до трьох років позбавлення волі

В Івано-Франківській області "Кредитних" шахраїв засудили до трьох років позбавлення волі

04.06.14 13:47 0 669
Впродовж 2007-2008 років зловмисниками було незаконно видано 28 кредитів, на загальну суму понад 600 тисяч гривень, з яких майже 170 тисяч зловмисники привласнили як «винагороду».

Правоохоронці встановили, що керівник одного із районних відділень комерційного банку на Прикарпатті організував злочинну групу, до якої залучив директора філії в іншому районі та двох місцевих жителів. Зловмисники протиправно оформляли кредити на основі фіктивних довідок про заробітну плату та місце роботи позичальників. Частину виданих кредитних коштів шахраї привласнювали собі.

Кримінальне провадження щодо незаконної діяльності учасників злочинної групи працівниками УБОЗ УМВС в Івано-Франківській області було передано до обласної прокуратури, яка підтримала державне обвинувачення. Відтак суд виніс вирок організаторові та іншим трьом учасникам злочинної групи.

Вироком Калуського міськрайонного суду організатора злочинної групи засуджено до 3 років 2 місяців позбавлення волі, інших трьох учасників до різних термінів позбавлення волі – від 2 до 3 років – з позбавленням права обіймати посади, пов’язані з виконанням адміністративно-господарських та організаційно-розпорядчих обов’язків на строк 2 роки. Наразі вирок набрав законної сили.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: На Львівщині під час ...

КОМЕНТАРІ