В Івано-Франківській області калуські міліціонери розшукали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки за "гарячими слідами"

В Івано-Франківській області калуські міліціонери розшукали підозрюваного у вбивстві пенсіонерки за "гарячими слідами"

04.06.14 16:03 0 691
В чергову частину Калуського МВ УМВС надійшло повідомлення від 52-річного жителя одного із сіл Калуського району, про те, що він виявив бездиханне тіло своєї матері в її домі. Виїздом слідчо-оперативної групи було виявлено сліди насильницької смерті на тілі потерпілої, зокрема дихальні шляхи пенсіонерки були перемотані клейкою стрічкою (скотч).

Правоохоронці негайно взялися встановлювати обставини події. За словами начальника СКР Калуського МВ УМВС Володимира Возняка, при огляді будинку з’ясувалося, що обстановка порушена, зник телефон та гроші потерпілої, а її тіло знаходилося в нежилому приміщенні. Проведеними оперативно-розшуковими заходами міліціонери здобули інформацію, що до вчинення даного злочину причетний житель міста Калуша. Відтак по гарячих слідах його було затримано.

43-річний пiдозрюваний дав визнавальнi показання. В даний час вирiшується питання про оголошення йому пiдозри та обрання міри запобiжного заходу у виглядi тримання пiд вартою. По кримiнальному провадженню призначено судово-медичну експертизу тіла, судово-iмунологiчнi, дактилоскопiчнi та кримiналiстичнi експертизи. Труп жінки направили до моргу Калуської ЦРЛ для проведення судово-медичної експертизи та встановлення причини смертi.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч.1 ст.115 КК України (умисне вбивство). Правопорушникові загрожує позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківські області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Житомирській області ...

КОМЕНТАРІ