В Івано-Франківську правоохоронці розшукали чоловіків, які вчинили квартирну крадіжку

В Івано-Франківську правоохоронці розшукали чоловіків, які вчинили квартирну крадіжку

04.06.14 10:42 0 574
До чергової частини Івано-Франківського міськвідділу міліції зателефонував житель обласного центру та повідомив про те, що з його квартири, яку він та кілька хвилин залишив відчиненою, викрадено гаманець, де знаходилась 1 тис. 500 грн.

Оперативний черговий отримавши повідомлення про крадіжку негайно передав орієнтування патрульним нарядам, які несли службу неподалік місця вчинення злочину. І вже за кілька хвилин інспектори патрульно-постової служби наздогнали та затримали зловмисників. Ними виявились мешканці Івано-Франківська, які, до речі, не зважаючи на молодий вік раніше судимі за зберігання наркотичних речовин та крадіжки чужого майна.

Як виявилось, в той вечір господар квартири приймав гостей. Утім всі вони на кілька хвилин вийшли на вулицю, а повернувшись господар виявив відсутність гаманця, який лежав на видному місці в квартирі, тож довелось телефонувати в міліцію.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за вчинення кримінального правопорушення – крадіжка, а також ведеться перевірка щодо вчинення цими громадянами аналогічних злочинів.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ