У Львівській області фахівці туристичної галузі напрацювали стратегічні та операційні цілі розвитку рекреаційного туризму на території Карпатського регіону

У Львівській області фахівці туристичної галузі напрацювали стратегічні та операційні цілі розвитку рекреаційного туризму на території Карпатського регіону

04.06.14 14:04 0 627
29-30 травня у м. Трускавці відбулась робоча зустріч з виконання мікропроекту «Стратегія розвитку рекреаційного туризму польсько-української частини Карпатського Єврорегіону», що реалізовується в рамках парасолькового проекту «Транскордонна співпраця для рекреаційного туризму польсько-українського прикордоння» за фінансової підтримки Європейського Союзу.

В засіданні робочої групи взяли участь науковці, представники регіональних органів влади та місцевого самоврядування, індустрії туризму та рекреації, неурядових організацій, які працюють в сфері розвитку рекреаційного туризму Підкарпатського воєводства Республіки Польщі, Львівської, Івано-Франківської та Закарпатської областей.

Результатом зустрічі стали напрацювання щодо стратегічних та операційних цілей Стратегії розвитку рекреаційного туризму на території Карпатського регіону польсько-українського прикордоння, визначення рекреаційного продукту, засад брендування карпатських курортів та елементів туристичної марки Карпатія, маркетингових та промоційних заходів курортів Українських Карпат.

Кінцевими бенефіціарами Стратегії будуть місцеві органи влади, постачальники медичних послуг, туристичні оператори, місцеві лідери, що працюють у галузі розвитку рекреаційного туризму з обох сторін кордону.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ